Dobrodosli na forum o Seleni Gomez Smile
Administratori i clanovi su redovni i cak i ako je ne volite mozete se zabaviti u nasoj off temi ili u nasoj Photoshop temi u kojoj ce te nauciti puno toga...Pa sta cekate?Klikni na Registruj se ili ako si vec clan klikni na Log In...Zabavi se

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Hayley Williams Serbia

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Hayley Williams Serbia taj Pet Avg 19, 2011 7:05 am

Bella Muerte

avatar
Wizards of Waverly Place
Wizards of Waverly Place
Primijetila sam, i to i na onim boljim forumima, da reklame sadrže dosta nekih tipičnih stvari poput aktivni, najbolji, registruj se, etc.
I nije da sumnjam u to, nije ni da nikad nijesam napisala nešto slično o svom forumu, ali mislim da to i i nije mnogo bitno, jer ja sama dobar dio i ne čitam, prosto se registrujem ako mi se da.
Ali ovaj put bih htjela da, pored toga što je u pitanju copy-paste, napišem nešto što ću drage volje copy-pasteovati, tačnije, nešto sa malo mog uvida u rad foruma.
Već je i sad dovoljno teksta napisano, ne zamjerite,ali mislim da 99,99% ionako neće ni pročitati (again, no offense xD)
Moj forum postoji već neko vrijeme i u početku sam, kao i svi koji naprave forum, zamišljala kako će to sve biti super i živo.
Nego, imali smo i boljih i gorih trenutaka,
Sada, iako i dalje znam da će se forum povratiti nekako, čini mi se da trud koji ulažem i nije više toliko vezan za poboljšavanje foruma.
Kao što rekoh, postojimo već neko vrijeme i za to vrijeme se na forumu okupilo društvo.
I znam da neki od njih nijesu samo Hayleyini fanovi, mislim, nijesam ni
ja samo njen fan, ali moja poenta je da ne dolaze tu jedino zbog toga da bi rekli kako je super ili tako nešto slično (bar sam stekla takav utisak).
Rekla bih da je to društvo koje je tu nekad manje, nekad više, ali voljno da se vrati i nije ukrućeno, što volim i bih da tako i ostane.
Kako zbog školskih obaveza nijesam mogla da dozvolim sebi da mi forumi budu važniji od pameti, onda sam, naravno, bila odsutna.
A kad mene nema, društvo se razilazi.
I sada je potrebno da pokažem da sam se vratila, da i dalje želim da
forum nastavi sa radom. (Što se tiče dizajna, to je moja greška, koju ću uskoro bar malo da ispravim xD)
Tako da, iako je ne volite, bilo bi zaista divno od vas ako biste odvojili malo vremena i pridružili se, jer je i to previše tražiti s obzirom na to da ni ja nijesam mnogo oduševljena registrovanjem na meni nezanimljive forume.
Ali zasigurno znam koliko znači.

http://www.hayleyserbia.com/
http://www.hayleyserbia.com/
http://www.hayleyserbia.com/

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu